KLEINE KLUSSEN

M.A.M. Klusbedrijf is een veelzijdig klusbedrijf in regio Rotterdam.

Wanneer je een veelzijdige vakman of klusbedrijf zoekt in regio Rotterdam. Dan ben je bij M.A.M. Klusbedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen al jouw klussen van begin tot eind. Voor onder andere de onderstaande werkzaamheden kun je bij ons terecht. 

SCHILDEREN

Moet er iets geschilderd worden binnen- of buitenshuis?

ELEKTRISCH

Werkt je elektriciteit niet goed of wil je elektra aanleggen in huis?

LOODGIETER

Last van verstoppingen? Heb je lekkage problemen?

METSEL & STUCWERK

Zijn jouw muren niet glad, maar wil je dat wel graag?

VLOEREN & PLINTEN

Tijd voor een nieuwe vloer? Of is er nog geen vloer aanwezig in jouw woning?

vrijwel alle klusjes

Er zijn zoveel werkzaamheden mogelijk, waardoor wij niet alle opties op de website kunnen plaatsen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

SPOEDKLUSSEN

Soms zoek je een snelle oplossing, bijvoorbeeld als jouw dak lekt. Als de schutting is omgewaaid. Een wc ontstoppen of jouw dak dichten, is allemaal geen probleem. Je kunt ons, als dat nodig is, 24 uur per dag bellen. M.A.M. Klusbedrijf komt dan snel naar jou toe om het probleem op te lossen. Wil je meer weten over onze dienstverlening als het gaat om klussen in huis, buiten of spoedklussen? Neem dan contact met ons op via 0614041733 of per e-mail info@mam-klusbedrijf.nl 

RECENTE KLUSJES

OFFERTE AANVRAGEN?

Wil je graag weten wat jouw klus zal gaan kosten? Je ontvangt van M.A.M. Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

M.A.M. KLUSBEDRIJF

  • +31 (0) 6 14 04 17 33
  • info@mam-klusbedrijf.nl

Copyright © 2019 – M.A.M. Klusbedrijf – Webdesign door Fodefi