VERBOUWEN & REPARATIE

M.A.M. Klusbedrijf is een veelzijdig klusbedrijf in regio Rotterdam.

Wanneer je een veelzijdige vakman of klusbedrijf zoekt in regio Rotterdam. Dan ben je bij M.A.M. Klusbedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen de complete verbouwing/renovatie van begin tot eind. Voor onder andere de onderstaande werkzaamheden kun je bij ons terecht. 

BADKAMER/TOILET

Je wilt je badkamer en/of toilet laten vervangen/verbouwen?

KEUKEN

Je wilt je keuken laten verbouwen/renoveren?

DAK

Is jouw dak aan vervanging toe? Lekkage? Of gewoon erg verouderd?

ZOLDER

Wil je je zolder verbouwen? Is het nu een grote opslagplaats en maak je er liever een mooie slaapkamer/kantoor van?

kozijnen

Zijn jouw kozijnen aan vervanging toe? Of er is veel houtrot aanwezig?

VRIJWEL ALLE ANDERE WERKZAAMHEDEN

Er zijn zoveel werkzaamheden mogelijk, waardoor wij niet alle opties op de website kunnen plaatsen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

SPOEDREPARATIES

Het gebeurt bijna altijd op een verkeerd moment: de dakgoot lekt, de verwarming begeeft het of er zijn pannen van het dak gewaaid. Dan zijn wij jou, 24 uur per dag, direct van dienst. Ook als de nood minder hoog is, helpen we je uit de brand: bijvoorbeeld met een lekkende badkamer kraan, het beschadigde stucwerk of de afgebladderde schuurdeur. Misschien wil je in een dag een dakkapel of moeten we snel jouw trap renoveren? Wij komen direct naar je toe als dat nodig is. Of we plannen een afspraak in om de reparatie uit te voeren.

RECENTE VERBOUWINGEN

OFFERTE AANVRAGEN?

Wil je graag weten wat jouw klus zal gaan kosten? Je ontvangt van M.A.M. Klusbedrijf vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

M.A.M. KLUSBEDRIJF

  • +31 (0) 6 14 04 17 33
  • info@mam-klusbedrijf.nl

Copyright © 2019 – M.A.M. Klusbedrijf – Webdesign door Fodefi